Disclaimer

14 dagen proefperiode:

De 14 dagen proefperiode geldt alleen als de verpakking gesloten blijft. Is de verpakking geopend dan mogen wij deze volgens de hygiënewetgeving niet retour nemen en zijn wij wettelijk verplicht het product te vernietigen. Heb je de verpakking geopend, dan is de koop automatisch gesloten. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden. Wij nemen geen geopende verpakkingen retour.

Ervaringen van onze klanten

Deze webshop laat reviews zien van gebruikers die onze producten succesvol toegepast hebben en/of die enthousiast zijn over onze producten. Wij claimen niet dat elke klant hetzelfde licht effect behaalt. Elke review is een mening die gebaseerd is op een puur persoonlijke ervaring. Of de gebruiker eerlijk is geweest in zijn/haar review, dat hebben wij niet op waarheid getoetst. Jouw perceptie en ervaring met het product kunnen afwijken van de ervaringen met andere klanten. De mate van tevredenheid en de uiteindelijke effecten zijn per persoon verschillend. Aangaande de AVG wet hebben wij alle persoonlijke namen veranderd in fictieve namen.

Disclaimer

MINQY.nl kan geen garantie afgeven dat een product ook werkelijk het gewenste effect geeft. Het resultaat hierin verschilt per persoon.

Bij het aanvinken van de algemene voorwaarden ga je er dan ook mee akkoord dat:

1. Je alleen gesloten verpakkingen kunt retourneren.

2. Exemplaren die om hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd kunnen worden.

3. Exemplaren die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn niet geruild of geretourneerd kunnen worden.

4. Exemplaren waarvan verpakking ontbreekt niet geruild of geretourneerd kunnen worden.

Copyright© - MINQY® 2020